Redningsøvelsen 2017

"Kyllingerne" kommer på land

Opdateret 7. juli 2017

Tekst og foto: Mogens Voigts

25 medlemmer af ældreroerne så på, medens 10 seje medlemmer onsdag den 5. juli gjorde sig klar til årets redningsøvelse i Kastrup Havn.

Øvelsen var i forvejen udsat, da mange syntes, at vandet var for koldt endnu, men det havde nu ikke ændret sig ret meget syntes de 10 medlemmer, ud fra deres kropssprog at dømme.

Nå, i vandet skulle de, og man tog mod til sig, og sprang i Kastrup Havn, nogle med egne redningsveste, og andre med klubbens veste, som de kastede ud i vandet for derefter at iføre sig dem.

Det var dejligt at se, at hovedparten af de 10 havde egne veste, som så snart de ramte vandet, blev pustet op som de skulle, og nu var der pludselig et stort antal ”kyllinger” i vandet, ud fra farven at dømme.

Svømmerne fordelte sig mellem 2 årer således, at der var 3 m/k mellem hver sæt årer hvilket naturligvis medførte, at der var en svømmer i overskud, som selv måtte ”redde” sig i land.

Den udfordring tog Lis Nielsen op uden et kny, og hun svømmede med taksfaste svømmetag mod ophaler broen.

De 3 øvrige hold svømmere kom en efter en på land, og alle syntes, at det var en fin oplevelse, selvom vandet lige i udsprings øjeblikket havde været lidt koldt. De fik hurtigt varmen igen.

De kunne så samtidig med god samvittighed indtage de veltillavede pølser m.v., som Kurt Holm og Jørgen Lippert havde gjort klar.
Igen stor tak til dem for, at de fortsat gider servicere alle os andre.

Deltagerantallet til redningsøvelsen var nok lidt skuffende, men vores efterhånden høje alder holder nok nogle fra at deltage.

Måske skulle vi have ventet til august, hvor vandet er varmere, så er jeg sikker på, at der nok skulle været kommet mange flere til øvelsen.

3

3 "kaniner" har reddet sig selv

Seneste kommentarer

09.11 | 14:14

Tak til fødselarerne og alle deltagere for en sprudlende festlig fejring!

Grisefest på Mallorca kan godt lægge sig. Hyldestsang fra fødselarerne/Benny og gang i 80’ musik og dans all over

Del siden