Festlig Kilometerjægerfest 2018

80 årige Freddy siger tak for en god aften til Anni. De havde det morsomt

80 årige Freddy siger tak for en god aften til Anni. De havde det morsomt

Adda og Hans

Bjarne og Lis

Kurt og Hanne

Mogens og Sanne

Mogens og Sanne

Opdateret 27. januar 2017

Tekst og foto: Mogens Voigts

Fredag den 26. januar 2018 blev sæsonen 2017´s kilometerjægerfest afholdt i roklubbens lokaler.

Deltagerne blev mødt af Ninnás festligt pyntede klublokale med temaet 50érne. Elvis Presley lød i højttalerne og man drømte sig tilbage til den store tid i 50érne efterhånden som de 21 udklædte deltagere mødte frem.

Pigerne i stramtsiddende tøj og drengene i deres stiveste puds, bortset fra et par enkelte, der tydeligvis kom fra noget trange kår.

Vi skulle finde vores pladser ved bordet, og igen have Ninna udtænkt en snedig plan om, hvordan vi skulle finde den vi skulle sidde til bords med.

Drengene trak et kort, hvor der fx stod Gøg på, og så skulle man finde den dame, der havde et kort med Gogge på.
De fleste fandt deres borddame, men især en vis hr. Hans Frederiksen blev bare stående, for som han sagde: Jeg venter bare for at se, at når der er en dame tilbage, så er hun min. Snedigt.

Formand, Vilhelm bød velkommen til deltagerne fra Roklubben Øresund og Ældreroerne og så startede vi med at nyde en rigtig god og velsmagende Rejecocktail a´la Ulla.

Hovedretten, gammeldags oksesteg, veltilberedt af Anni, smagte rigtigt godt, og fadene gik rundt adskillige gange.

Så skete det, alle frygtede. Kurt Holm rejse sig, og så vidste vi hvad der skulle ske. Vi skulle til eksamen og få at vide, hvilke karakterer vil ville få.

Hvor mange kilometer havde man sat sig til at ville ro i sæsonen, og hvor mange havde man nået. Roet for mange eller for lidt kilometer, ligegyldigt for Kurt er en hård mand, når der skulle betales kilometerjægerpenge.
Han har aldrig vekselpenge med, og skulle man fx af med 150 kr. og kun havde en 500 kr. seddel med, var man selv ude om det, men det har deltagerne heldigvis lært, for der var aftalte penge fra alle.

Så gik vi i gang med desserten, dejlig og velsmagende citronfromage som Anni igen havde stået for, godt hjulpet af Hans, påstod han i hvert fald.

Kaffen kom på bordet og hertil Synnøve´s hjemmebagte kage, som formand Vilhelm havde med.

Til retterne og kaffen var der de drikkevarer, der hører til, og ikke så underligt, at snakken nu gik for alvor på tværs af bordene.

Der blev holdt taler, og især mange for de frivillige, der havde stået for arrangementet. Tænk, havde vi ikke disse frivillige sjæle der vil påtage sig den slags arrangementer, var vi ilde stedt.

STOR TAK TIL DEM.

Festen sluttede først på den forkerte side af midnat, og alle så ud til at have haft en fornøjelig aften og nat.

Kurt i fin form

Lis og Ole. Yderligere tekst overflødig

Klassefoto

Klassefoto

Seneste kommentarer

09.11 | 14:14

Tak til fødselarerne og alle deltagere for en sprudlende festlig fejring!

Grisefest på Mallorca kan godt lægge sig. Hyldestsang fra fødselarerne/Benny og gang i 80’ musik og dans all over

Del siden