Vinfestival 2018

Vinderbordet i borddækningskonkurrencen

Vinderbordet i borddækningskonkurrencen

Bent Jensen afholdt igen en vellykket vinsmagning

Flot så servietterne ud

Anne Mette Rasmussen. Sikker vinder af borddækningskonkurrencen

Anne Mette Rasmussen. Sikker vinder af borddækningskonkurrencen

Opdateret 15. juli 2018

Tekst og foto: Mogens Voigts, webredaktør

Onsdag den 11. juli havde Bent Jensen inviteret til vinsmagning, en dag han havde omdøbt til vinfestival.

37 medlemmer havde taget imod invitationen og glædede sig til, hvad Bent ville præsentere af vine for de fremmødte.

Bent informerede om, at han ville lave noget om på den sædvanlige måde han lavede vinsmagning på, og en af ændringerne var, at han forinden dagen havde bedt 4 medlemmer om, på hver deres måde at ”dække” et fornemt bord, hvor vi skulle sidde.

Der var i den anledning udlovet en fin præmie til den ”borddækker” der kunne præsentere den flotteste og innovative borddækning.

Vi fik efter eget valg lov til at fordele os ved de forskellige borde, og jeg valgte det bord, som jeg syntes var det flotteste.

Der var dug på bordet, i øvrigt det eneste af de 4 borde der var dug på, og dekorative servietter, der var udformet som små sejlskibe med Roklubben Øresunds logo på, samt navne på de forskellige både, der refererede til Roklubben Øresunds mange forskellige både.
Sammen med de pyntelige roser, var det et rigtigt flot dækket bord, og den sammensatte jury var da heller ikke i tvivl om, at en af vores nye ”kaniner” Anne Mette Rasmussen helt fortjent blev vinder af borddækningskonkurrencen.
En dejlig flaske portvin var præmien til Anne Mette.

Bent bød os velkommen, præsenterede musikken ved Finn Andersen, og den medfølgende mad ved Jørn Lippert.

Der var dømt en fin og fornøjelig eftermiddag.

Vi blev da heller ikke skuffede. Vi blev præsenteret for 7 forskellige vine startende med portvin tilsat danskvand, vin rosé, hvid og rødvin fra mange forskellige lande, og til hver vin kunne Bent fortælle informative oplysninger, samt hvilke priser de forskellige vine kunne købes for i DK.

Til de forskellige vine kunne vi nyde Jørns fortræffelig mad, der var afpasset til de vine vi skulle smage, og mellem præsentationerne af vinene, spillede Finn gamle melodier, og et par sange blev vi da også præsenteret for.

Undervejs skulle hvert bord udpege en ”vinekspert” der skulle konkurrere om, hvem der kunne gætte oprindelsesland eller druesort på forskellige vine.

Vi udpegede ved vores bord naturligvis Preben Henningsen, der tidligere havde bevist, at han havde lidt forstand på vine.
Han var da også suveræn overfor de 3 øvrige borde, så igen sad jeg ved et vinderbord.

Efterhånden som de forskellige vine blev smagt steg humøret, jeg så i øvrigt ingen der ”spyttede” ud efter smagen af de forskellige vine, og da der blev budt op til fællesdans midt på gulvet var succesen hjemme. Medlemmerne skrålede om kap på åhhh buggi buggi vuggi så ikke et øje var tørt.

Stor tak til Bent, Jørn, Finn og de andre der havde været med til at gøre dagen til en festlig og lærerig begivenhed.

Synd for de, der ikke havde fået sig tilmeldt.

Seneste kommentarer

09.11 | 14:14

Tak til fødselarerne og alle deltagere for en sprudlende festlig fejring!

Grisefest på Mallorca kan godt lægge sig. Hyldestsang fra fødselarerne/Benny og gang i 80’ musik og dans all over

Del siden