15 års jubilæumsfest

Lækker gris klar til spisning

Lækker gris klar til spisning

Benny var igen klar med sin harmonika

Benny var igen klar med sin harmonika

Opdateret 15. juli 2022

Tekst og foto: Mogens Voigts

Bestyrelsen havde inviteret til 15 års jubilæumsfest, og med festkoordinator, Bent Jensen som tovholder på festen, var der lagt op til en rigtig festlig dag, og festlig blev den.

Menuen bestod af helstegt pattegris, flødestegte kartofler, salat og hjemmebagt brød og efterfølgende is, så allerede ved synes af grisen på grillen, løb tænderne i vand på de forventningsfulde medlemmer.

Det var første gang vores mange ”kaniner” var med til en fest hos ældreroerne, og det var tydeligt at de var spændt på hvordan en sådan fest ville forløbe, og de blev garanteret ikke skuffede.

Annemette og rochefen havde udarbejdet bordkort til de omkring 50 deltagere, så det var med stor spænding hvem man blev placeret med omkring de flotte udsmykkede borde.
Alle fandt på plads, og spisningen kunne begynde med de sædvanlige skuffelser fra de borde, der ikke kom først til maden.
Sådan har det altid været, men alle fik deres mad, som var usædvanlig velsmagende, og der var nok af den.
Ja så meget til overs, at flere fik noget med hjem til senere fortæring.

Vanen tro skal der også synges, og sædvanen tro havde Benny lavet nogle sange til festen, og som sædvanlig ramte teksterne plet, og der blev skrålet med på alle sange.
”Kaninerne” sang med efter bedste evne, men det var tydeligt, at de ikke helt endnu var med på teksterne, men det skal nok komme.

Mellem sangene benyttede Bent Jensen lejligheden til at sige Benny tak for, at han altid stiller op med sin harmonika og sange, og det er noget medlemmerne sætter stor pris på, så stor tak til Benny, der fik overrakt en ”lille” flaske til erindring.

Stemningen steg, ikke mindst på grund den flydende føde der fulgte med i form af rød- og hvidvin, og da kaffen og isen kom, var det næsten ikke til at få ørenlyd, men sådan er det altid, og sådan skal det blive ved med at være.

Det blev en varm eftermiddag, men alle var glade og tilfredse, og der skal lyde en stor tak til alle de frivillige der gang på gang vil deltage i de opgaver der følger med, ved sådan en fest, og en særlig tak til Bent, der igen igen har fået stablet en god og flot fest på benene.

Del siden