Fødselsdagsfest 2021

Formand Elsebeth i lampedansen

Formand Elsebeth i lampedansen

Opdateret 5. november 2021

Tekst og foto: Mogens Voigts, webmaster

Onsdag den 3. november var dagen, hvor den store fødselsdagsfest skulle afholdes, med fødselarer fra både 2020 og 2021, dette grundt aflysningen i 2020 af fødselarerne derfra.
Der var derfor lagt op til et brag af en fest, og det blev da også et stort brag.

De 57 deltagere inkl. fødselarerne blev mødt af 6 flotte veldækkede borde med flag og servietter og på hver tallerken lå et firkantet mærke forestillende flag, balloner og kaniner, som hver deltager fik udleveret et tilsvarende mærke af, og så skulle de parre mærket, og fandt man det skulle man så sidde der.
Klubstuen lignede til forveksling Rådhuspladsen i myldretiden medens deltagerne kravlede rundet mellem hinanden for at finde deres mærke.
Stort grin og morsomme bemærkninger lød hele tiden, indtil man fandt sin plads, og først herefter faldt der ro på således, at festens tovholder, Lisa Larsen kunne byde velkommen, og byde på en velkomstdrink, der var anbragt i forgangen.

Så startede myldretiden igen, men alle fandt et glas, og så blev forretten, en velsmagende rejecocktails serveret ved bordene, og allerede her gik snakken højere og højere bl.a. takket været den gode hvidvin der fulgte med forretten.

Øresunds Ældreroere har en skik, som sikkert er mange forundt, nemlig at synge, og første sang blev delt rundt, og så genlød klublokalet at sang, ja en enkelt måske mere af skrål, men festligt er det.

Hovedretten blev serveret af fødselarerne, gammeldags oksesteg med kartofler og hjemmelavet sovs og medfølgende tyttebær og rødvin, og hold da op, det smagte godt.

Bjarne Thorsen gik til klokken og tog ordet, han ville godt sige tak for, at så mange ville komme til hans 76 års fødselsdag, han havde nemlig fødselsdag i dag, og så mange gæster havde han aldrig før haft til sin fødselsdag. Så blev der råbt hurra hurra, og han giver nok en lille en.

Benny Nielsen havde vanen tro forfattet en sang, som han ville fremføre på sin harmonika ledsaget af Carlo Boldreel på sin hjemmelavede tamburin.
Og så blev der igen skrålet igennem til den vellavede sang.

Kort efter var Carlo igen på banen med en musikquiz med 54 spørgsmål. Der blev spillet en sang/melodi fra årene 1954 og fremefter, og så skulle de 6 borde vælge en sekretær, der skulle skrive svarene ned.
Konkurrencen gik i gang, ikke alle borde forstod helt hvad det gik ud på, andre kunne ikke rigtigt høre musikken, og endnu andre kunne ikke huske nogle sange ud over Birthe Wilke, så for nogen blev det nok en lidt for lang konkurrence, men initiativet kan/skal man naturligvis ikke tage fra dem, der vil lave et eller andet til glæde for klubben.

Igen blev der delt sange ud, og stemmeføringen blev højere og højere, og stemningen steg til uanede højder.

Så skulle vi til desserten, og 3 fantastiske lagkager med Roklubben Øresunds logo og flag på, lavet af Gitte Hastrups datter, kunne serveres.
De smagte aldeles fortræffeligt, men kunne ikke lige med det samme nydes sammen med kaffen, da noget var gået galt i kaffebrygningen.
Men kaffe og lagkage fik alle, og medens Finn Andersen underholdt med musik fra sit hammondorgel gik snakken igen lystigt, og før man ser sig om, er der gået 5-6 timer, og der begyndte så småt at blive opbrud, og oprydningen kunne påbegyndes, for vi afleverer jo som sædvanligt klublokalet ryddet og rengjort som tak for lån.

De der endnu ikke havde forladt lokalet, var så heldige, at formand Elsebeth Wehage fik lyst til at give en afskeds øl, og pludselig var der 16-17 medlemmer tilbage, som kunne sige tak for en god dag og et godt arrangement til arrangørerne.
Elsebeth sluttede dagen med at indføre en ny skik i klubben, nemlig lampedans på bordene til sangen, vi går aldrig hjem, vi går aldrig hjem. Se foto.
Tak til alle for en god dag.
Flere foto herunder:

Om vi morede os, døm selv

Lagkager

Af Gitte Hastrups

datter

Flot pyntede borde
Flot pyntede borde
Klar til en festlig dag
Klar til en festlig dag
Lis synger højt
Lis synger højt
Sangglæde
Sangglæde
Bent glæder sig til julefrokosten
Bent glæder sig til julefrokosten
Vi rokker frem og tilbage
Vi rokker frem og tilbage
Formand spørger rochefen. Hvornår er generalforsamling
Formand spørger rochefen. Hvornår er generalforsamling
Bjarne synger igennem
Bjarne synger igennem
Der er glæde ved bordet
Der er glæde ved bordet
Carlo gør klar til Bennys sang
Carlo gør klar til Bennys sang

Del siden